Udruga Leptir – udruga za cjelovit i skladan razvoj djece počela je djelovati 7.1.2009. godine.

Osnovna djelatnost nam je organiziranje i provođenje aktivnosti u obliku igraonica i radionica s glazbenim, likovnim, športskim, dramsko-scenskim, komunikacijskim i ekološkim sadržajima.

Djelatnost provodimo u Igraonicama u Donjim Andrijevcima, Velikoj Kopanici i Oprisavcima za djecu od 2 i pol godine do polaska u školu tri puta tjedno po 3 sata.

Tijekom 2013. i 2014. godine Udruga Leptir kao partner s Europskim domom iz Slavonskog Broda i Učiteljskom fakultetom iz Osijeka provodi projekt "Gradimo zajednice prijatelje djece" koji se provodi na području Brodsko-posavske županije, a financira ga Europska zajednica i Ured za udruge Vlade RH.

Udruga Leptir je organizator i provoditelj radionica za djecu i roditelje koje će se provoditi u Donjim Andrijevcima i Gornjim Bogićevcima.

Udruga Leptir neprestano teži poboljšavanju usluga koje pružamo našim korisnicima - djeci i njihovim roditeljima. Naš cilj je sretno i veselo dijete koje voli doći, boraviti i raditi u našim Igraonicama - Radionicama. Osnova za to je usklađivanje odgojnih metoda i postupaka s potrebama djece i roditelja. Želja nam je proširiti svoje djelovanje i trajno osigurati kontinuirani odgojno-obrazovni rad s djecom predškolske dobi u ruralnoj sredini, a samim tim osigurati i radna mjesta odgojiteljima i stručnim suradnicima.

Cilj Udruge je omogućiti djeci ruralnog kraja što više poticaja i sadržaja koji će unaprijediti njihov razvoj, te ih bolje pripremiti za školu.

U programe uključujemo i djecu s posebnim potrebama.

Igraonice i radionice vode stručne osobe.

U promidžbenom letku možete pronaći informacije o Udruzi i radu igraonica.

 
 
© 2009 Udruga Leptir - Design & development by Sklad